loopbaancoach

Wat is ondernemerscoaching?

loopbaancoach
Een loopbaancoach kan je helpen om je carrière een boost te geven binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. Een zzp’er of ondernemer zit wat dat betreft in een andere wereld. Omdat je als ondernemer vaak alleen werkt, moet je zelf scherp blijven op dit soort dingen. Het kan voorkomen dat je juist daarom een duwtje in de juiste richting kunt gebruiken. Ondernemerscoaching van een loopbaancoach kan je hierbij helpen. Ook om alles in kaart te brengen wanneer je gaat starten met je onderneming.

Nieuwe koers

Kom je elke maand nog maar net rond met je onderneming? Blijft het grote succes maar uit? Ben je de motivatie even kwijt? Dan is het verstandig om samen met een loopbaancoach kritisch naar jouw werkwijze te kijken voor een positieve inslag. De coach kan punten aandragen waar je zelf wellicht niet zo snel op was gekomen. Zo kan het ook voorkomen dat je na al deze jaren een compleet andere weg inslaat om toch uniek te blijven tussen alle bestaande ondernemingen en nieuwe klanten aan te trekken. De coach begeleidt jou in dit geval ook om deze verandering door te voeren binnen jouw bedrijf.

Identiteit

Als beginnend ondernemer kan het nog lastig zijn om je eigen zakelijke identiteit te ontdekken. In dat geval is het aan te raden om niet alleen op zoek te gaan naar jouw sterke punten, maar ook jouw bedrijfsvisie. Waar sta jij voor? Wat wil je graag uitstralen? Hoe ga jij dit bereiken? En wat heb je nodig om dit te bereiken? Een loopbaancoach helpt jou om dit helder in kaart te brengen en vervolgens uit te voeren door middel van een bedrijfslogo en een website. Daarnaast geeft de professional jou praktische tips over zaken waar elke ondernemer mee te maken krijgt, zoals de omgang met klanten, het bijhouden van de administratie en de balans tussen werk en privé.

Feedback

Ben je al een aantal jaren ondernemer, zit je voor je gevoel op de juiste koers, maar zou je graag feedback willen van een andere ondernemer? Een loopbaancoach bespreekt alle bevindingen met jou om zo te kijken waar ruimte is voor verbetering. Daarna maakt de coach samen met jou een plan van aanpak om deze verbeteringen door te voeren binnen jouw bedrijf. Indien van toepassing gaat de coach daarnaast in gesprek met jouw personeel om ook op dit gebied te kijken waar de sterke en zwakkere punten liggen. Niet alleen van jouw onderneming, maar ook op het gebied van jouw leiderschap.

Coaching van onze professionals

Wil jij graag als ondernemer of zzp’ er graag hulp bij de verbetering van jouw bedrijf? Of wil je graag starten met je eigen onderneming, maar heb je behoefte aan advies van een professional? Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches. Door hun jarenlange ervaring zorgen zij voor die frisse wind in jouw onderneming. Beginnende ondernemers helpen zij graag op weg met waardevolle tips en trucs. Vul het contactformulier in en ontvang binnen korte tijd meerdere offertes van onze professionals bij jou in de buurt.