Ontvang zonnepanelen-offertes van installateurs in de buurt

Veel Nederlanders overwegen de aanschaf van zonnepanelen. Op dit moment is het rendement op spaargeld erg laag. Bijna 0%. Wanneer je over het nodige spaargeld beschikt kun je dus kijken naar manieren om te investeren. Het laten leggen van zonnepanelen is om verschillende redenen een goed idee. Enerzijds heeft het een prima rendement en een relatief korte terugverdientijd. Anderzijds is het ook een mooie manier om zelf je stroom op te wekken wat weer bijdraagt aan minder CO-2 uitstoot en dus een beter milieu.

Waarom mensen voor zonnepanelen kiezen

Zonnepanelen zijn interessanter dan ooit. De meest recente pv-panelen zijn enorm krachtig, en kunnen veel stroom opwekken. Helaas is er geen subsidie meer in Nederland, maar je kunt wel de BTW terugvragen. Dit resulteert in een zeer korte terugverdientijd. Gemiddeld genomen doe je er 6 – 8 jaar over om de initiële aanschafwaarde terug te verdienen. Maar de panelen gaan veel langer mee. Tot wel 25 jaar. Dit betekent dat je dus vanaf jaar 9 jaarlijks geld terugverdient. Je hoeft geen of nauwelijks stroom in te kopen bij jouw energieleverancier. De stroom die je verbruikt wek je namelijk grotendeels zelf op.

Een vakman in de buurt zoeken via zonnepanelenrevolutie.nl

Aan de slag met zonnepanelen? Dit wil je natuurlijk laten doen door een ervaren partij met goede producten. Misschien wel het liefst een installateur met een goede naam in de buurt. Zo weet je ook zeker dat – mocht er onverhoopt toch iets misgaan – je snel wordt geholpen. Via de website zonnepanelenrevolutie.nl kan je snel verschillende offertes aanvragen van installateurs in de regio. Je vult jouw gegevens in, jouw huidige verbruik, jouw wensen en drukt op verzenden. Een of meerdere installateurs nemen dan contact met jou op. Jij kunt alle offertes naast elkaar leggen en het beste aanbod kiezen. Dit is mogelijk in alle Nederlandse steden, bijvoorbeeld in Amersfoort of Apeldoorn.

Alles samengevat:

  • Zonnepanelen laten plaatsen is een bijzonder goede investering
  • Je hebt het snel terugverdiend, en het levert je na een jaar of 6 – 8 daadwerkelijk geld op
  • Je kunt op een laagdrempelige manier bijdragen aan een beter milieu
  • Via de genoemde website kun je snel meerdere offertes opvragen van (lokale) installateurs
  • Zij nemen contact met jou op. Jij kunt offertes vergelijken en het beste aanbod selecteren