Jouw mediator in De Bilt

Mediator De Bilt

1. Vraag een offerte aan bij mediators
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen van mediators
(binnen 24 uur)

3. Kies het beste voorstel uit De Bilt
(vergelijken = 40% besparen)

4. Reis naar de oplossing
(de mediator staat jullie bij)

Mediatior De Bilt

Zoek jij een voordelige en vakkundige mediator in de buurt van De Bilt? Zoek dan niet verder. Offertemeester is gespecialiseerd in mediation en heeft een groot landelijk netwerk van de beste mediators. Onze mediator uit De Bilt helpt je bij veel verschillende soorten conflicten uit de brand. Gelukkig maar, want niemand zit te wachten op conflicten die maar door blijven slepen.

Fatsoenlijk conflicten oplossen

Als je al weken- of maandenlang met een ogenschijnlijk onoplosbaar conflict in je maag zit komt dat je gemoed niet bepaald ten goede. Ook heeft het vaak een negatieve invloed op je functioneren in het dagelijks leven. Dit soort conflicten kunnen heel verschillend van aard zijn. Misschien is je leven op zijn kop gezet door een hoogoplopend conflict met je man of je vrouw. Wellicht praat je familie al maanden niet meer met jou terwijl je buurman dat wel doet, alleen dan enkel in beledigingen. Of misschien zit je ziek thuis door een aanvaring met je baas. Met behulp van mediation in De Bilt los je dergelijke conflicten op een fatsoenlijke manier op.
In plaats van een gevecht in de rechtbank gaat een professionele mediator aan de slag met jou en de andere partij om alles uit te praten. Op een geduldige en volstrekt onafhankelijke manier zoekt hij naar oplossingen waar jullie je beide in kunnen vinden. Zo ga je op een positieve manier uit elkaar – of juist met elkaar verder. Zou jij wel mediation kunnen gebruiken? Vul dan ons contactformulier in en ontdek onze mediation in De Bilt.

Wanneer kiezen voor mediation in De Bilt?

In wat voor conflict je ook verwikkeld bent, een mediator helpt je altijd weer op weg. De mediator uit De Bilt begeleidt je wanneer je een conflict hebt met:

  • Je echtgeno(o)t(e) of vriend(in)
  • Eén of meerdere familieleden
  • Je buren
  • Je baas of collega

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente mediationprojecten in de regio

Conflict met werkgever

Conflict over erfenis

Conflict bij echtscheiding

Conflict tussen buren

De werkwijze van een mediator uit De Bilt

Voordat de mediationsessies echt van start gaan behandelt de mediator uit De Bilt uitvoerig de spelregels. Wat bij beide partijen goed duidelijk moet zijn is dat de mediator volstrekt onafhankelijk is. De mediator heeft geen enkel belang bij welke uitkomst er dan ook uit de gesprekken komt rollen.
Zodra beide kampen de onpartijdigheid van de mediator erkennen gaat de mediation van start. Op een geduldige wijze zal de mediator de verhalen van beide partijen aanhoren zodat hij ieders belangen goed voor zich ziet. Vervolgens probeert hij haalbare oplossingen te zoeken die rekening houden met deze belangen. Is iedereen hier mee akkoord, dan tekenen beide partijen een overeenkomst waarin ze beloven dat ze zich aan de gevonden oplossing zullen houden.

Mediation bij relatieproblemen

Mediation in De Bilt is bij uitstek geschikt voor koppels die kampen met strubbelingen in hun relatie. Het kan zijn dat het tussen jou en je partner niet meer zo soepel loopt als jullie gewend waren. Maken jullie constant ruzie of praten jullie niet meer goed met elkaar? Een mediator helpt met plezier jullie relatie weer op de rails te krijgen. Hij zorgt ervoor dat alle kou uit de lucht geholpen wordt en jullie weer met een frisse start kunnen beginnen.
Gaat het sowieso niet meer goed komen tussen jou en je partner? Dan is mediation een goede keuze om een echtscheiding mee af te wikkelen. Niemand wil zoiets toch via de rechtbank uitvechten? Zeker als jullie samen kinderen hebben is het belangrijk om positief en met duidelijke afspraken uit elkaar te gaan. De mediator uit De Bilt is gespecialiseerd in het begeleiden van koppels die gekozen hebben voor een echtscheiding.

bedrijfscoach

Familieconflict De Meern

Al jaren sleepte de ruzie in onze familie voort. Volgens mij was iedereen al vergeten waarover het ging, maar we bleven koppig. De mediator wist iedereen aan tafel te krijgen om aan een oplossing te werken. Het is nog niet allemaal gladgestreken, maar we zijn op de goede weg.

  • A. noniem

Burenruzie Doorn

Wij zijn geen zeikerds, maar toen onze schutting zonder toestemming gesloopt werd door de buren waren we niet blij. Helemaal niet toen een alternatief uitbleef. De buren schakelden een mediator in en toen pas bleek dat alles een misverstand was. We zijn weer normaal tegen elkaar.

  • Theo

Ruzie op het werk in Driebergen-Rijsenburg

Tussen meerdere werknemers boterde het al tijden niet. Ik kon geen schuldige aanwijzen, het had gewoon met karakters te maken. De mediator kreeg na meerdere gesprekken de neuzen dezelfde kant uit en er is eindelijk geen strijd meer op de werkvloer.

  • K. van Daalen - P&O

Mediation bij familieruzies

Zit je met een familieconflict, overweeg dan eens mediation in De Bilt. Ruzies binnen je familie zijn vaak pijnlijk. Je familieleden zijn meestal de personen die het dichtst bij je staan, al van jongs af aan. Als je binnen je familie in een conflict verwikkeld raakt kan dat daarom zeer emotioneel zijn.
Familieruzies nemen allerlei vormen aan. Vaak gaat het over een erfenis en wie aanspraak maakt op welk deel daarvan. Ook zie je vaak dat kinderen zich miskend en onbegrepen voelen door hun ouders. Maar familieruzies kunnen over van alles gaan. Heb jij behoefte aan iemand die je familie weer dichter bij elkaar brengt? Onze mediator uit De Bilt is hiervoor de juiste persoon. Hij is een expert in het begeleiden van families die door ruzies zijn versplinterd. Neem contact op met Offertemeester als je op zoek bent naar professionele mediation.

Mediation bij burenruzies

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Iedereen kent dit gezegde, maar toch kan het zijn dat jij en je buren altijd met elkaar in de clinch liggen. In dat geval biedt mediation in De Bilt de helpende hand. Burenruzies beginnen vaak met kleinigheden. Overlast door huisdieren, rommel rondom het huis en harde muziek; veel zou het niet voor moeten stellen. Maar toch zie je vaak dat dit soort gevallen escaleren tot grote conflicten.
Onze mediator uit De Bilt heeft veel ervaring op het gebied van burenruzies. Met zijn specialisme in mediation is hij in staat om jou en je buren weer in vrede naast elkaar te laten leven in De Bilt. Gelukkig maar, want als buren heb je iedere dag van het jaar met elkaar te maken. Neem daarom nu nog contact op met een mediator via Offertemeester.

Mediation bij zakelijke conflicten

Mediation in De Bilt is een aanrader wanneer je te maken hebt met een conflict op je werk. Ben je bijvoorbeeld als eigenaar van een bedrijf verwikkeld in een conflict met een ander bedrijf? En kom je hier maar niet uit? Juridische stappen liggen hierbij voor de hand, maar als je de hulp inroept van een mediator is dit misschien wel niet nodig. En dat zou je bakken met geld besparen, nietwaar? Om over eventuele imagoschade nog maar te zwijgen. Zeker als je in de toekomst nog met elkaar wilt samenwerken is mediation aan te raden.

Mediation bij arbeidsconflicten

Ben je als werknemer van een bedrijf betrokken bij een conflict met je baas? Dan is het belangrijk om het zo snel mogelijk op te lossen. Voor je het weet zit je immers zonder baan. De stress die dit soort situaties oplevert kan groot zijn en ziekteverzuim in de hand werken. Een goede oplossing is daarom noodzakelijk. Onze mediator uit De Bilt komt in zulke situaties uitermate goed van pas. Op een geduldige wijze bemiddelt hij tussen jou en je baas. Zo zorgt de mediator ervoor dat niets een goede toekomstige samenwerking meer in de weg staat. Kom dus snel in actie en schakel een mediator in via Offertemeester. Niemand vindt ruziemaken toch leuk?

Naast mediators in De Bilt kan je ook bij ons terecht voor offertes van: