Jouw mediator in Boxmeer

Mediator Boxmeer

1. Vraag een offerte aan bij mediators
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen van mediators
(binnen 24 uur)

3. Kies het beste voorstel uit Boxmeer
(vergelijken = 40% besparen)

4. Reis naar de oplossing
(de mediator staat jullie bij)

Mediator in Boxmeer

Ben je woonachtig in Boxmeer en zoek je een professionele mediator? Bij Offertemeester kun je altijd terecht als je op zoek bent naar iemand onder wiens leiding je een conflict kunt uitpraten. Heftige ruzies of conflicten die onoplosbaar lijken komen helaas maar al te vaak voor. Of het nou gaat om aanvaringen binnen de relationele of familiare sfeer, bonje met de buren of onoverkomelijke meningsverschillen op de werkvloer, elk conflict is er één te veel. In veel gevallen halen betrokkenen een advocaat erbij om de boel op te lossen, maar daar wordt het vaak alleen maar erger van. Gelukkig is er mediation, een veel productievere manier om geschillen bij te leggen.

Een onafhankelijke bemiddelaar

Bij mediation in Boxmeer gaat een neutrale mediator op een professionele manier met jou en de andere partij aan de slag. Het doel is om een oplossing te vinden die voor beide partijen acceptabel is. De mediator leidt de sessies altijd op een volstrekt onafhankelijke manier en probeert hierbij wederzijdse belangen te vinden. De mediator uit Boxmeer probeert ten allen tijde een gezonde dialoog te stimuleren en in stand te houden. Best handig als je in de toekomst nog veel met elkaar te maken krijgt, zoals bij een echtscheiding of een burenruzie. Heb jij ook mediation nodig in Boxmeer? Neem dan contact op met Offertemeester en ontvang voordelige offertes van mediation in Boxmeer.

Specialiteiten van de mediator uit Boxmeer

Een mediator van Offertemeester kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Bevind je je in één van de onderstaande soorten conflicten? Mediation in Boxmeer is dan voor jou de oplossing.

  • conflicten in je relatie of huwelijk
  • conflicten binnen je familie
  • conflicten met je buren
  • conflicten op het werk

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente mediationprojecten in de regio

Conflict met werkgever

Conflict over erfenis

Conflict bij echtscheiding

Conflict tussen buren

Hoe werkt mediation in Boxmeer?

Tijdens de eerste mediationsessie legt de mediator de spelregels uit. Hierbij wordt bijvoorbeeld benadrukt dat de gesprekken vertrouwelijk zijn en dat de mediator geen enkel belang heeft bij de uitkomst. Aan de hand van de belangen die beide partijen hebben gaat de mediator op zoek naar zowel praktische als juridische oplossingen. Is er eenmaal een oplossing gevonden die beide deelnemers bevalt, dan laat de mediator je een vaststellingsovereenkomst tekenen. Beide partijen zijn juridisch gezien verplicht zich aan deze overeenkomst te houden.

Mediation bij relatieproblemen

Heb je problemen binnen je relatie die onoverkomelijk lijken, dan biedt de mediator uit Boxmeer je graag de helpende hand. Veel koppels die een mediator inschakelen doen dit om hulp te krijgen bij de afwikkeling van een echtscheiding. Mediation is voor dit soort situaties veel voordeliger dan het inhuren van een advocaat. Immers, na de scheiding blijf je vaak contact met elkaar houden, zeker als er kinderen in het spel zijn. Daarom is het maar beter om op een goede manier uit elkaar te gaan.
Onder leiding van een mediator uit Boxmeer wordt er naar oplossingen gezocht om de scheiding snel en probleemloos af te ronden. Mediation kan ook helpen om een relatie te verbeteren. Merk je dat jij en je geliefde steeds verder uit elkaar groeien omdat het niet lukt om onderlinge irritaties uit te praten? Kies dan voor mediation in Boxmeer. Een mediator van Offertemeester helpt graag om jullie relatie weer op gang te helpen.

bedrijfscoach

Familieconflict Boxtel

Al jaren sleepte de ruzie in onze familie voort. Volgens mij was iedereen al vergeten waarover het ging, maar we bleven koppig. De mediator wist iedereen aan tafel te krijgen om aan een oplossing te werken. Het is nog niet allemaal gladgestreken, maar we zijn op de goede weg.

  • A. noniem

Burenruzie Breda

Wij zijn geen zeikerds, maar toen onze schutting zonder toestemming gesloopt werd door de buren waren we niet blij. Helemaal niet toen een alternatief uitbleef. De buren schakelden een mediator in en toen pas bleek dat alles een misverstand was. We zijn weer normaal tegen elkaar.

  • Theo

Ruzie op het werk in Cuijk

Tussen meerdere werknemers boterde het al tijden niet. Ik kon geen schuldige aanwijzen, het had gewoon met karakters te maken. De mediator kreeg na meerdere gesprekken de neuzen dezelfde kant uit en er is eindelijk geen strijd meer op de werkvloer.

  • K. van Daalen - P&O

Mediation bij familieproblemen

Familieruzies zijn al zo oud als de mensheid en komen nog altijd vaak voor. Het is niet voor niets dat Het Familiediner inmiddels al meer dan vijftien jaar op televisie is. Conflicten binnen de familie zijn vaak emotionele aangelegenheden; je familieleden zijn immers je naaste bloedverwanten. Het is dus belangrijk dat ze goed uitgepraat worden. Een mediator uit Boxmeer kan je hierbij helpen.
Voel je je niet meer gewenst op verjaardagen? Praat je broer al een jaar niet meer met je? Word je in je eentje opgezadeld met de zorg voor je zieke ouders? Of loop je al maanden te ruziën over een erfenis? Mediation helpt je familie om weer dichter bij elkaar te komen. Zeker als het gaat om emotionele situaties zoals het overlijden van een familielid is het belangrijk dat er een persoonlijke benadering aan te pas komt bij het oplossen van conflicten. Mediation in Boxmeer biedt precies dat.

Mediation bij burenruzies

Ruzies met de buren kunnen over van alles gaan: geluidsoverlast, overschrijdingen van de erfgrens, huisdieren en ga zo maar door. Nederland is een dichtbevolkt land, dus aan het hebben van buren ontkom je niet gauw. Daarom is het goed om eventuele conflicten met de buren op een goede manier op te lossen. Woon je in Boxmeer en kun je je buurman niet meer uitstaan? De mediator uit Boxmeer staat graag voor je klaar.
In veel opzichten is het bij burenruzies beter om voor mediation te kiezen dan om naar de rechter te stappen. Het voornaamste voordeel heeft te maken met het feit dat je als buren, tenzij je ervoor kiest om te verhuizen, altijd met elkaar opgescheept zit. Het is dus verstandig om bij ruzies voor oplossingen te kiezen die voor beide partijen acceptabel zijn. Mediation in Boxmeer is dé manier om zulke oplossingen te vinden. Een mediator stelt zich immers altijd neutraal op.

Mediation op de werkvloer

Mediation kan ook goed van pas komen bij problemen op je werk. Er is weinig zo vervelend als conflicten op de werkvloer. Kunnen deze namelijk niet goed genoeg worden opgelost, dan bestaat de kans dat je zonder werk komt te zitten. Arbeidsconflicten zijn daarom vaak een grote last. Het is niet voor niets dat 25 procent van de werknemers die ziek thuis zit zich ziek heeft gemeld vanwege een arbeidsconflict. Woon jij in Boxmeer en maak jij ook constant ruzie op je werk? Onze mediator uit Boxmeer gaat graag met jou en de andere partij aan de slag.
Op een volstrekt neutrale wijze bemiddelt hij in de gesprekken tussen jou en je werkgever. Op deze manier hoopt de mediator jullie weer dichter bij elkaar te brengen, zodat er weer een vruchtbare werkrelatie ontstaat. Wordt het gedurende de gesprekken duidelijk dat het beter is om uit elkaar te gaan, dan zal de mediator proberen dit op een nette manier te laten gebeuren.

Mediation bij zakelijke conflicten

Mediation in Boxmeer is er ook voor je als je met een ander bedrijf in een zakelijk conflict verwikkeld bent. Wil je imagoschade of ongewenste media-aandacht voorkomen, dan is mediation de beste optie. Bovendien is een afspraak bij de mediator in Boxmeer natuurlijk lang niet zo prijzig als een gang naar de rechter.

Naast mediators in Boxmeer kan je ook bij ons terecht voor offertes van: