Jouw loopbaancoach in Nieuwerkerk aan den IJssel

loopbaancoach Nieuwerkerk aan den IJssel

1. Vraag een offerte aan bij loopbaancoaches
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen van coaches
(binnen 24 uur)

3. Kies het beste voorstel uit Nieuwerkerk aan den IJssel
(vergelijken = 40% besparen)

4. Werk aan je toekomst
(de loopbaancoach staat je bij)

Loopbaancoach Nieuwerkerk aan den IJssel

Heb je het nog wel echt naar je zin bij je huidige baan in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel? Veel mensen zitten zo vast in de dagelijkse sleur dat ze daar helemaal niet bij nadenken. Misschien ben je wel toe aan iets geheel anders. Is dat het geval, dan is een loopbaancoach precies wat voor jou. Loopbaancoaching helpt je om uit te vinden waar jij gelukkig van wordt op het gebied van je carrière. En als je jezelf eenmaal een doel hebt gesteld helpt een loopbaancoach je die te bereiken. Heb jij een steuntje in de rug nodig als het gaat om de volgende stap in je carrière? Of moet je juist gedwongen op zoek naar wat anders? Dan is loopbaancoaching in Nieuwerkerk aan den IJssel wat voor jou.

Een persoonlijk coachingstraject

Onze loopbaancoach uit Nieuwerkerk aan den IJssel zet graag samen met jou een persoonlijk coachingstraject op. Weet je niet goed wat voor soort werk je wilt gaan doen, dan zoekt hij dit zorgvuldig voor je uit. Door middel van persoonlijke gesprekken en tests kom je erachter waar jouw passies liggen. Vervolgens werk je samen met de loopbaancoach toe naar het sollicitatieproces. Speciale trainingen zorgen ervoor dat je daar optimaal op voorbereid bent. Zo vindt je sneller dan je denkt een nieuwe baan. Heb jij ook behoefte aan loopbaancoaching? Offertemeester regelt voor jou een vakkundige loopbaancoach.

Specialiteiten van de loopbaancoach uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Onze coach uit Nieuwerkerk aan den IJssel is gespecialiseerd in allerlei vormen van loopbaancoaching. Neem contact met ons op wanneer:

  • Je uit wil vinden welke baan bij jou past
  • Je onzeker bent over je sollicitatievaardigheden
  • Je gedwongen afscheid moet nemen van je huidige baan
  • Je wilt dat je werknemers zich verder ontwikkelen op bepaalde gebieden

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente loopbaancoaching projecten in de regio

Nieuwe baan zoeken

Loon verhogen

Sollicitatietechnieken

Toekomstplan uitwerken

Carrièreadvies in Nieuwerkerk aan den IJssel

Woon jij in Nieuwerkerk aan den IJssel en weet je niet goed wat je aan moet met je carrière? Loopbaancoaching in Nieuwerkerk aan den IJssel is dan voor jou een goede keuze. Onze loopbaancoach uit Nieuwerkerk aan den IJssel begeleidt dagelijks mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Ze hebben bijvoorbeeld geen idee wat voor baan nou echt bij hun past. Ze halen geen voldoening meer uit hun werk en willen wat anders. Ze hebben een droombaan in hun hoofd maar weten niet goed hoe ze die moeten veroveren. Of ze willen zich laten trainen in bepaalde professionele kwaliteiten. Een loopbaancoach is gespecialiseerd in het adviseren van deze mensen. Loopbaancoaching helpt je op weg wanneer je er zelf niet meer uitkomt.

Ontdek je talenten met loopbaancoaching

Na een grondige kennismaking begint de loopbaancoach in jouw persoonlijkheid te graven. Loopbaancoaching is er namelijk op gericht om jouw talenten en mogelijkheden te ontdekken. Alleen op die manier kom je erachter wat voor werk er echt bij je past. Aan de hand van de resultaten hiervan ga je samen met de loopbaancoach op zoek naar vacatures die bij je passen. Wellicht rolt er wel iets heel anders uit dan je vooraf had verwacht.

Investeren in jezelf

Heb je eenmaal ontdekt wat je wilt gaan doen, dan ben je er nog niet meteen. Om je droombaan te veroveren moet je durven investeren in jezelf. Samen met je loopbaancoach werk je aan de vaardigheden die nodig zijn om aangenomen te worden. Hij helpt je bijvoorbeeld met solliciteren en alle zaken die daarbij komen kijken. Zo zorgt loopbaancoaching in Nieuwerkerk aan den IJssel ervoor dat werkgevers niet meer om je heen kunnen. Zie je dat ook wel zitten? Offertemeester brengt jou graag in contact met de beste loopbaancoach in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel.

bedrijfscoach

Interim manager in Noordwijk

Ik werk bij veel bedrijven voor een korte periode. Ik vroeg mij af of dit het maximale is voor mijn carrière en of ik zo het best rendeer. De loopbaancoach en ik hebben veel gepraat en dat heeft mijn visie verheldert.

L. deLange - Interim manager

Designer in Noordwijkerhout

Ik was al 10 jaar actief op de arbeidsmarkt maar voelde me niet senang met het werk dat ik deed. Wat ik wel moest wist ik ook niet. Na gesprekken en tests kwam ik er achter wat ik wil. Designen! Van folders tot websites. Zit nu eindelijk goed in mijn vel.

  • S. van 't Hek - Webdesigner

Verkoper in Nootdorp

Ik kan goed verkopen en ben altijd snel met mijn mond. Maar toen mijn werkgever failliet ging en ik met mijn 55 jaar op straat stond werd ik nerveus. Bij sollicitatiegesprekken sputterde ik opeens. Mijn coach heeft me hier overheen geholpen.

  • P. Rouwendeal - Sales manager

Sollicitatietraining door de loopbaancoach uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Misschien heb je al lang in je hoofd zitten wat voor werk je wilt gaan doen, maar slaag je er telkens niet in om een sollicitatieproces te overleven. In dat geval biedt loopbaancoaching in Nieuwerkerk aan den IJssel hulp. Onder begeleiding van een professionele loopbaancoach ga je werken aan je sollicitatievaardigheden. Hij zorgt ervoor dat je professioneel overkomt in je cv en je brieven en dat je vol zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek in gaat.

Alle facetten van solliciteren

Als men denkt aan sollicitatietrainingen, dan gaat het al snel over het beter worden in het voeren van een sollicitatiegesprek. Maar de stappen daarvóór zijn minstens zo belangrijk. Met een matig cv en een matige sollicitatiebrief word je immers nooit uitgenodigd voor een gesprek. Daarom omvat loopbaancoaching in Nieuwerkerk aan den IJssel alle facetten van het solliciteren. De loopbaancoach leert je om een fris en uitnodigend cv te ontwerpen. Niet alleen de inhoud van een cv is essentieel, ook de vorm is heel belangrijk. Met een saai zwart-wit A4tje val je namelijk nooit op tussen je concurrenten.

Verbeter je sollicitatievaardigheden met loopbaancoaching

Dankzij loopbaancoaching in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft Offertemeester al veel mensen betere sollicitatievaardigheden bezorgd. Door eindeloos te oefenen met onze loopbaancoach word je aanzienlijk beter in het voeren van een sollicitatiegesprek. Onze ervaren coaches weten precies op welke gebieden je training nodig hebt. Ze leren je waar recruiters of werkgevers naar kijken tijdens een gesprek zodat je daar rekening mee kunt houden. Aan het eind van de sessies ben je optimaal voorbereid om vol zelfvertrouwen een gesprek in te gaan. Heb jij een steuntje in de rug nodig bij het solliciteren? Schroom dan niet en neem contact op met Offertemeester voor professionele loopbaancoaching.
.

Outplacement door een loopbaancoach

Kom je door een grote reorganisatie op straat te staan? Wil je baas om een andere reden niet meer met je verder? De kans is groot dat hij dan een outplacementtraject voor je regelt via een bureau gespecialiseerd in loopbaancoaching. Ben jij woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel en word je gedwongen om te vertrekken bij je huidige werkgever? De loopbaancoach uit Nieuwerkerk aan den IJssel staat voor je klaar, ook als je op eigen initiatief voor outplacement kiest.

Hoe werkt outplacement?

Outplacement omvat eigenlijk alle elementen van loopbaancoaching. Allereerst gaat de loopbaancoach persoonlijk met je in gesprek om erachter te komen waar je talenten en passies liggen en wat je ambieert. Onder zijn begeleiding ga je vervolgens actief op zoek naar een geschikte baan. De loopbaancoach traint tijdens dit proces je sollicitatievaardigheden. Zo spijkert hij bijvoorbeeld je kennis bij over hoe je overtuigende cv’s en sollicitatiebrieven schrijft. Bij elkaar opgeteld is het een intensief proces, want er is natuurlijk haast bij geboden. Gelukkig weet de loopbaancoach uit Nieuwerkerk aan den IJssel jou als geen ander weer snel aan het werk te krijgen. Ben jij ook geconfronteerd met ontslag en moet je met spoed op zoek naar een andere baan? Schakel dan via Offertemeester loopbaancoaching in Nieuwerkerk aan den IJssel in en ontvang professionele hulp.