Jouw loopbaancoach in Lisse

loopbaancoach Lisse

1. Vraag een offerte aan bij loopbaancoaches
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen van coaches
(binnen 24 uur)

3. Kies het beste voorstel uit Lisse
(vergelijken = 40% besparen)

4. Werk aan je toekomst
(de loopbaancoach staat je bij)

Loopbaancoach Lisse

Bijna iedereen droomt weleens over een andere baan. Een baan die beter aansluit bij je capaciteiten en waar je meer kunt verdienen. Helaas blijft het meestal ook bij dromen. Veel Nederlanders zitten vast in de dagelijkse sleur en doen al veel te lang hetzelfde. Voor deze mensen is een loopbaancoach een uitkomst. Ben je woonachtig in Lisse en heb je advies nodig over je carrière? Offertemeester heeft een groot landelijk netwerk van professionals op het gebied van loopbaancoaching.

Specialiteiten van onze loopbaancoach

Heb je het gevoel dat je wat anders wilt maar je weet niet precies wat en ook niet hoe? Een loopbaancoach start met jou een traject en helpt je gegarandeerd vooruit. Ook als je wel duidelijke ambities hebt komt de loopbaancoach uit Lisse van pas. Aangenomen worden is immers lastig als je niet goed weet hoe je een sollicitatiegesprek aan moet pakken. Tenslotte is een loopbaancoach specialist op het gebied van outplacement. Word je gedwongen om je huidige baan vaarwel te zeggen, dan helpt hij je een nieuwe uitdaging te vinden. Loopbaancoaching in Lisse geeft je carrière op allerlei manieren een impuls. Zoek jij ook loopbaancoaching in Lisse? Vul dan ons contactformulier in en kies voor de voordelige loopbaancoaching van Offertemeester.

Offertemeester biedt loopbaancoaching wanneer:

  • Je hulp nodig hebt bij het vinden van een nieuwe baan
  • Je niet weet wat voor werk je wilt gaan doen
  • Je je sollicitatievaardigheden wilt verbeteren
  • Je gedwongen moet vertrekken bij je huidige werkgever
  • Je als werkgever graag wilt dat je werknemers zich verder ontwikkelen

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente loopbaancoaching projecten in de regio

Nieuwe baan zoeken

Loon verhogen

Sollicitatietechnieken

Toekomstplan uitwerken

Carrièreadvies door een loopbaancoach uit Lisse

Zit je carrière in het slop en heb je hulp en begeleiding nodig? Onze loopbaancoach uit Lisse is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die carrièreadvies nodig hebben. Er zijn talloze redenen waarom jij aan zou kunnen kloppen bij een loopbaancoach. Je bent bijvoorbeeld al jaren werkzaam voor hetzelfde bedrijf en je wilt eens wat anders gaan doen. Je doet werk dat totaal niet aansluit bij je opleiding en je wilt hier verandering in brengen. Je wilt, al dan niet op aansporen van je leidinggevende, bepaalde vaardigheden verbeteren waardoor je je huidige werk beter kunt uitvoeren. Je wilt een complete carrièreswitch maken maar je weet niet hoe. Je bent net afgestudeerd en je weet totaal nog niet op wat voor vacatures je wilt solliciteren. In al deze gevallen geeft loopbaancoaching in Lisse je goede begeleiding om de juiste stappen te zetten.

Samen op zoek naar een baan

Onze loopbaancoach uit Lisse gaat graag een kennismakingsgesprek met je aan om uit te vinden waar je mee worstelt en wat je van hem verwacht. In de vervolggesprekken gaat de loopbaancoach op een persoonlijke manier met jou aan de slag. Hij houdt je een spiegel voor om er samen met jou achter te komen wat je zoekt in een baan en wat je werkgevers te bieden hebt. Weet je niet goed wat je wilt, dan gaat de loopbaancoach uit Lisse op zoek naar functies die bij je persoonlijkheid passen.
Wanneer je eenmaal duidelijk voor ogen hebt wat je droombaan is, bedenkt de loopbaancoach specifieke trainingsvormen voor je om de juiste vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het veroveren van die baan. Dit kan bijvoorbeeld het verhogen van je zelfvertrouwen zijn. Denk je dat een dergelijk traject ook voor jou goed zou zijn? Loopbaancoaching van Offertemeester is voordelig en altijd bij jou in de buurt. Neem contact met ons op via het contactformulier en ontvang scherpe offertes op het gebied van loopbaancoaching in Lisse.

bedrijfscoach

Interim manager in Maassluis

Ik werk bij veel bedrijven voor een korte periode. Ik vroeg mij af of dit het maximale is voor mijn carrière en of ik zo het best rendeer. De loopbaancoach en ik hebben veel gepraat en dat heeft mijn visie verheldert.

L. deLange - Interim manager

Designer in Middelharnis

Ik was al 10 jaar actief op de arbeidsmarkt maar voelde me niet senang met het werk dat ik deed. Wat ik wel moest wist ik ook niet. Na gesprekken en tests kwam ik er achter wat ik wil. Designen! Van folders tot websites. Zit nu eindelijk goed in mijn vel.

  • S. van 't Hek - Webdesigner

Verkoper in Moerkapelle

Ik kan goed verkopen en ben altijd snel met mijn mond. Maar toen mijn werkgever failliet ging en ik met mijn 55 jaar op straat stond werd ik nerveus. Bij sollicitatiegesprekken sputterde ik opeens. Mijn coach heeft me hier overheen geholpen.

  • P. Rouwendeal - Sales manager

Loopbaancoaching bij solliciteren

Misschien herken je het wel: je hebt al talloze sollicitatiebrieven gestuurd, maar je wordt maar niet uitgenodigd voor een gesprek. En als je af en toe wel een sollicitatiegesprek hebt kom je niet goed uit je woorden en heb je het gevoel dat je het verknald hebt. Een bekend verhaal? Probeer dan eens loopbaancoaching uit. De loopbaancoach uit Lisse is gespecialiseerd in het geven van sollicitatietrainingen. Met zijn hulp wordt het een stuk makkelijker om een baan te vinden.

Alle facetten van solliciteren

De loopbaancoach uit Lisse traint je in alle facetten van het solliciteren: het schrijven van een goed cv, het opstellen van een overtuigende motivatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek. Als het gaat om het schrijven van een cv kiezen veel mensen simpelweg voor een A4tje met daarop hun ervaring en competenties. Helaas is dit voor recruiters niet echt uitnodigend. Loopbaancoaching in Lisse leert je hoe je een uitnodigend cv opstelt dat opvalt tussen de honderden andere exemplaren die een recruiter ontvangt. Ook een goede sollicitatiebrief is belangrijk. Bij loopbaancoaching leer je hoe je jezelf verkoopt in een motivatiebrief.

Leer denken als een recruiter

Dan het gesprek zelf, een struikelblok voor veel werkzoekenden. Onze loopbaancoach uit Lisse leert je te denken als de persoon die het gesprek bij je afneemt. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies waar bedrijven naar zoeken en wat ze willen horen tijdens een gesprek. Op deze manier bereidt de loopbaancoach je optimaal voor op jouw sollicitatiegesprek. Initiatief nemen tijdens het gesprek, jezelf overtuigend presenteren; na onze loopbaancoaching in Lisse is het allemaal gesneden koek voor jou. Wil je de kans dat je wordt aangenomen bij je droombaan zo hoog mogelijk maken? Twijfel dan niet en ga voor loopbaancoaching naar Lisse.

Loopbaancoaching bij outplacement

Woon je in Lisse en moet je gedwongen op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan is een stap naar een loopbaancoach een aanrader. Veel mensen die loopbaancoaching inschakelen zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging zonder dat daar veel druk achter zit. Word je gedwongen ontslagen, bijvoorbeeld door een reorganisatie of een arbeidsconflict, dan is dat wel anders. In dit geval zet de loopbaancoach uit Lisse een outplacementtraject voor je op poten. Dit kan zijn op jouw initiatief of in opdracht van je baas. Onder begeleiding van de loopbaancoach ga je op zoek naar een nieuwe baan.

Meteen weer aan de bak via loopbaancoaching

Verloopt je vertrek bij je huidige baan onplezierig, dan helpt onze loopbaancoach je eerst dat te verwerken. Vervolgens gaat de loopbaancoach met jou op zoek naar een nieuwe functie die bij jou en je talenten past. Bij loopbaancoaching in Lisse komt ook sollicitatietraining aan bod; zeker als je al lang dezelfde baan hebt gehad is dit nuttig. Moet je weg bij je huidige werkgever, dan kan dat erg problematisch voor je zijn. Loopbaancoaching maakt het je echter een stuk makkelijker om meteen weer aan de bak te komen.

Ben jij door een gedwongen vertrek met spoed op zoek naar een loopbaancoach? Of ben jij een werkgever die een professionele loopbaancoach nodig heeft voor één van je werknemers? Dan ben je bij Offertemeester en bij onze loopbaancoaching in Lisse aan het juiste adres. Vul snel ons contactformulier in en kom in contact met een professionele loopbaancoach uit Lisse.

Naast loopbaancoaching in Lisse kan je ook bij ons terecht voor offertes van: