Jouw boekhouders in Rhenen

boekhouder Rhenen

1. Vraag een offerte aan bij boekhouders
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen van boekhouders
(binnen 24 uur)

3. Kies het beste voorstel uit Rhenen
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(de cijfers komen er aan)

Boekhouder Rhenen

Vind jij het bijhouden van je boekhouding ook zulk vervelend werk? Dan ben je zeker niet de enige. Veel ondernemers of zzp’ers focussen zich veel liever op hun eigen werk dan dat ze hun boekhouding up to date houden. Geldt dit ook voor jou, overweeg het dan eens uit te besteden aan een professionele boekhouder. Onze boekhouder uit Rhenen neemt de je boekhouding of die van jouw bedrijf volledig van je over. Hij verzorgt niet alleen de aangiftes van de omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, hij voorziet je ook van fiscaal advies. Bovendien stelt hij, als het nodig is, jaarrekeningen voor je op en neemt hij de verantwoordelijkheid voor je debiteuren- en crediteurenbeheer van je over.

Een boekhouder bespaart je geld

Een dure grap, zal je wel denken. Niets is minder waar: de boekhouder in Rhenen bespaart je door zijn expertise mogelijk juist veel geld. Doordat hij elk belastingregeltje in zijn hoofd heeft opgeslagen loop je geen enkele aftrekpost mis. Heb jij ook behoefte aan zo’n boekhouder, neem dan contact op met Offertemeester. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk van de beste boekhouders, waardoor er altijd wel één bij jou in de buurt is. De boekhouder uit Rhenen is je graag van dienst.

Diensten van de boekhouder in Rhenen

Als het op boekhouden aankomt heeft onze boekhouder uit Rhenen vele specialiteiten. Schakel hem in als je hulp nodig hebt met:

  • De aangifte van de omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting
  • Het opstellen van een jaarrekening
  • Het beheren van je debiteuren- en crediteurenbestand
  • Andere zaken op fiscaal gebied

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente boekhoudklussen in de regio

Fiscaal advies

Crediteurenbeheer

Jaarrekeningen opmaken

Advies over werkgeverslasten

Omzetbelasting

Woon je in Rhenen en wil je graag dat een professionele boekhouder je aangifte van de omzetbelasting invult? Wij van Offertemeester helpen je graag uit de brand. Ben je ondernemer voor de btw, dan betekent dat dat je omzetbelasting moet afdragen aan de Belastingdienst. Het totale btw-bedrag dat je per kwartaal of per jaar incasseert is het bedrag dat je dient te betalen. Hoe meer omzet je draait, hoe hoger dit bedrag logischerwijs is. Maar het hangt ook nog van het soort producten dat je precies verkoopt af. Handel je in voedingsmiddelen of geneesmiddelen, dan hoef je slechts zes procent btw te rekenen over je producten. Dit wijkt dus behoorlijk af van het standaardtarief van 21 procent dat de meeste ondernemers gebruiken.

Verschillende btw-tarieven

Het is ook mogelijk dat je bedrijf ook producten of diensten afzet waarover wettelijk gezien geen btw hoeft worden gerekend. De boekhouder uit Rhenen houdt dit voor jou allemaal piekfijn in de gaten. Heb je binnen je bedrijf te maken met verschillende btw-tarieven en ben je er niet zeker van dat je dit allemaal foutloos in je belastingaangifte kunt verwerken? Met de boekhouder in Rhenen van Offertemeester hoef je je hier geen zorgen over te maken.

bedrijfscoach

Supermarkt in Soest

Omzetbelasting komt telkens weer terug. Toen we nog klein waren dachten we het prima zelf te kunnen, maar sinds ons nieuwe pand en explosieve groei moesten we het wel uitbesteden. Offertemeester heeft ons goed gekoppeld.

  • J. de Zwaag - Filiaalmanager

Basisschool in Utrecht

De wetgeving verandert bijna dagelijks voor ons. Dat vraagt een boekhouder die goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Onze boekhouder is iemand die de ontwikkelingen gelukkig nauwgezet volgt.

  • K. de Groot - Directeur

Zorgbureau Veenendaal

Heldere boeken met transparante inkomsten en uitgaven vinden wij erg belangrijk. Bovendien willen wij graag goed geïnformeerd worden en duidelijke uitleg bij de uitkomsten. Na meerdere boekhouders getest te hebben zijn we nu tevreden!

  • X. van Oegstgeest - Financial director

Inkomstenbelasting

Iedere Nederlander betaalt elk jaar inkomstenbelasting. Dit geldt zowel voor mensen in loondienst als voor zzp’ers. Behoor je tot de laatste groep, dan betaal je inkomstenbelasting over de nettowinst die je maakt. De meeste Nederlanders kunnen de aangifte van de inkomstenbelasting zelf wel af, maar voor zzp’ers is het raadplegen van een boekhouder zeker een meerwaarde. Vooral als je pas net begint met je zaak zijn er nogal wat aftrekposten waar je recht op hebt. De boekhouder uit Rhenen weet precies welke dit zijn. Met zijn hulp kunnen de zelfstandigenaftrek, de MKB-winstvrijstelling en verschillende heffingskortingen je flink wat geld besparen. Zoek dus niet verder in de regio Rhenen; de boekhouder van Offertemeester is de beste keus.

Jaarrekening

Iedere ondernemer weet dat het opstellen van een jaarrekening bijzonder nuttig is. Het geeft je inzicht in de financiële staat van je bedrijf en informeert je over hoe het je het voorbije jaar vergaan is. Onze boekhouder in Rhenen is gespecialiseerd in het opstellen van jaarrekeningen met daarin een balans en een winst- en verliesrekening. Als je een grote beslissing gaat maken wil je natuurlijk altijd precies weten of je het je op financieel gebied kunt veroorloven. Een jaarrekening die foutloos is samengesteld is daarom geen overbodige luxe. Bovendien ben je als bv en nv verplicht om er jaarlijks één naar de Kamer van Koophandel op te sturen. Wil je dit graag uitbesteden? De boekhouder uit Rhenen neemt het met plezier van je over.

Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting betaal je als je eigenaar bent van een bv of een nv. Ook stichtingen en verenigingen met een winstoogmerk moeten deze vorm van belasting afdragen aan de Belastingdienst. Is je bedrijf gevestigd in Rhenen? Ook daar is een boekhouder van Offertemeester actief. Hij helpt je graag met het in orde maken van de aangifte vennootschapsbelasting.

Hoeveel moet ik afdragen?

Net zoals de inkomstenbelasting voor zzp’ers betaal je vennootschapsbelasting over de nettowinst van je bedrijf. Hierbij gaat het dus om je omzet verminderd met alle kosten die je maakt. Ben je een grootverdiener en maakt je bedrijf meer dan 200.000 euro winst per jaar, dan draag je 25 procent per jaar af. Is het een lager bedrag, dan wordt het twintig procent. Als je echter bekend bent met alle aftrekposten die mogelijk voor jou gelden kun je nogal wat geld besparen. Schakel onze boekhouder in Rhenen in voor het beste advies hierover.

Debiteuren- en crediteurenbeheer

Heb je een klein maar druk bedrijfje in Rhenen? Dan is de kans groot dat je maar weinig tijd weet te vinden voor administratieve zaken zoals het beheer van je debiteuren- en crediteurenadministratie. Offertemeester heeft een boekhouder in Rhenen die je graag uit de brand helpt. Hij zorgt ervoor dat facturen op tijd geboekt en betaald worden en dat je klanten je op tijd betalen. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt, want een slordig debiteuren- en crediteurenbestand kost je tijd en geld. De boekhouder uit Rhenen doet dit voor jou op een zorgvuldige manier.

Fiscaal advies

Onze boekhouder in Rhenen gaat graag met je om tafel zitten om je bedrijf van fiscaal advies te voorzien. Als het gaat om belangrijke beslissingen over de toekomst van je onderneming kan het nooit kwaad om de expertise van een buitenstaander te raadplegen. Of je nu wilt uitbreiden als bedrijf of een ander bedrijf wilt overnemen, aan al dit soort stappen zitten belastingtechnische aspecten. In dit soort gevallen kan een boekhouder je op weg helpen. Heb je om andere redenen fiscaal advies nodig? De boekhouder uit Rhenen is graag een klankbord voor jouw onderneming. Vraag nu een offerte aan bij Offertemeester en ga in zee met één van onze voordelige boekhouders in de regio Rhenen.

Naast boekhouders in Rhenen kan je ook bij ons terecht voor offertes van: