Jouw boekhouders in Eersel

boekhouder Eersel

1. Vraag een offerte aan bij boekhouders
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen van boekhouders
(binnen 24 uur)

3. Kies het beste voorstel uit Eersel
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(de cijfers komen er aan)

Boekhouder Eersel

Ben je op zoek naar een boekhouder uit Eersel? Dan ben je bij Offertemeester op het juiste adres. Onze boekhouder in Eersel doet met plezier alle werkzaamheden die jij als ondernemer of zzp’er als vervelend ervaart. Het doen van de boekhouding is voor velen een hinderlijke onderbreking van het dagelijks werk. Het is een noodzakelijk kwaad; doe je het niet, dan krijg je immers de Belastingdienst op je dak. Bovendien benadeel je jezelf er enorm mee. Kijk je er desondanks toch tegen op, of weet je van jezelf dat het je niet goed ligt, schakel dan een professionele boekhouder van Offertemeester in.

Financiële meevallers

Hij vervult al jouw wensen op boekhoudkundig gebied, of het nou gaat om belastingaangiftes, jaarrekeningen of debiteurenbeheer. Bovendien is hij in staat om je financiële meevallers te bezorgen door zijn uitgebreide kennis van alle actuele regels op het gebied van belastingen en meer. Onze boekhouder in Eersel helpt je graag je administratie op orde te krijgen. Geïnteresseerd geworden? Vraag dan vrijblijvend offertes aan via Offertemeester en ontvang voordelige aanbiedingen van boekhouders in Eersel.

Services van de boekhouder uit Eersel

Onze boekhouder in Eersel is kundig op het gebied van:

  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Jaarrekeningen
  • Fiscaal advies
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente boekhoudklussen in de regio

Fiscaal advies

Crediteurenbeheer

Jaarrekeningen opmaken

Advies over werkgeverslasten

Omzetbelasting

De boekhouder uit Eersel is een specialist op het gebied van omzetbelasting. Hij kan jou of jouw onderneming in de buurt van Eersel daarom goed helpen bij het invullen en versturen van de btw-aangifte. De omzetbelasting die jij als ondernemer of zzp’er moet afdragen aan de Belastingdienst wordt opgemaakt uit de omzet die je in een bepaalde periode hebt gedraaid. Het percentage belasting dat je daarover betaalt hangt af van het soort producten dat je verkoopt. Over sommige producten, zoals voedingsmiddelen en geneesmiddelen, mag je een btw-tarief hanteren van zes procent. De meeste ondernemers hebben echter te maken met het tarief van 21 procent.

Btw-vrijstellingen

Sommige werkzaamheden zijn in Nederland vrijgesteld van btw. Het kan zijn dat je als ondernemer zowel belaste als vrijgestelde omzet maakt. Hier moet je in je administratie rekening mee houden. Voor dit soort gevallen komt een boekhouder van pas. De aangifte omzetbelasting doe je in principe eens per kwartaal, maar afhankelijk van je jaarlijkse omzet kan dit ook vaker of juist minder vaak zijn. Wil je je hier niet te veel zorgen over hoeven te maken, laat het dan doen door onze boekhouder uit Eersel. Hij vult de aangifte altijd zo voordelig mogelijk in. Door zijn precieze kennis van alle wetten en regels zorgt hij ervoor dat je de Belastingdienst geen cent te veel geeft. Zo levert onze boekhouder in Eersel je eigenlijk geld op.

bedrijfscoach

Supermarkt in Eindhoven

Omzetbelasting komt telkens weer terug. Toen we nog klein waren dachten we het prima zelf te kunnen, maar sinds ons nieuwe pand en explosieve groei moesten we het wel uitbesteden. Offertemeester heeft ons goed gekoppeld.

  • J. de Zwaag - Filiaalmanager

Basisschool in Etten-Leur

De wetgeving verandert bijna dagelijks voor ons. Dat vraagt een boekhouder die goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Onze boekhouder is iemand die de ontwikkelingen gelukkig nauwgezet volgt.

  • K. de Groot - Directeur

Zorgbureau Geldrop

Heldere boeken met transparante inkomsten en uitgaven vinden wij erg belangrijk. Bovendien willen wij graag goed geïnformeerd worden en duidelijke uitleg bij de uitkomsten. Na meerdere boekhouders getest te hebben zijn we nu tevreden!

  • X. van Oegstgeest - Financial director

Inkomstenbelasting

Als zzp’er betaal je, net als een gewone werknemer in loondienst, inkomstenbelasting. Als zzp’er is je inkomen alleen niet het salaris dat je ontvangt, maar de winst die je maakt, oftewel je omzet verminderd met je bedrijfskosten. Hier betaal je vervolgens een bedrag aan inkomstenbelasting over. Toch is dit niet zo simpel als het misschien lijkt. Als zzp’er heb je namelijk, zeker als je net start, recht op nogal wat aftrekposten. Om hier optimaal gebruik van te maken is het inhuren van een professionele boekhouder een aanrader. De boekhouder uit Eersel weet namelijk alles over de zelfstandigenaftrek, de MKB-winstvrijstelling en de verschillende heffingskortingen. Wil je zoveel mogelijk geld besparen, dan is een boekhouder van Offertemeester een must.

Vennootschapsbelasting

Ben je eigenaar van een bedrijf, dan krijg je te maken met vennootschapsbelasting. Dit geldt voor bv’s en nv’s, maar ook voor verenigingen en stichtingen die een winstoogmerk hebben. Vennootschapsbelasting lijkt erg op de inkomstenbelasting voor zzp’ers. Ondernemers in bezit van een bedrijf dienen elk jaar belasting te betalen over de winst die ze maken. Hoeveel je moet betalen hangt af van de winst die je maakt. Verdien je per jaar meer dan €200.000, dan betaal je 25 procent vennootschapsbelasting. Verdien je minder, dan moet je 20 procent afdragen.

Aftrekposten

De boekhouder uit Eersel helpt je graag om altijd zo weinig mogelijk te hoeven betalen. Ben jij bijvoorbeeld bekend met de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek, de milieu-investeringsaftrek of de energie-investeringsaftrek? Voor onze boekhouder in Eersel is dit gesneden koek. Hij heeft elke mogelijke aftrekpost in zijn hoofd zitten om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Jaarrekening

Heb je een bv of een nv, dan ben je verplicht om elk jaar een correcte jaarrekening in te leveren bij de Kamer van Koophandel. Als zzp’er hoeft dit niet per se, maar het is wel aan te raden. Wil je er zeker van zijn dat jouw jaarrekening klopt, schakel dan de boekhouder in Eersel in. Hij stelt vakkundig de financiële eindbalans van jouw onderneming op, bestaande uit onder meer een balans en een winst- en verliesrekening. Laatstgenoemde is ook voor zzp’ers verplicht. Wil je al deze documenten zorgeloos in kunnen leveren bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst, dan is onze boekhouder uit Eersel een goede keus.

Fiscaal advies

Als een boekhouder eenmaal een jaarrekening voor je heeft opgesteld heeft hij een goed beeld van de financiële situatie van je onderneming. Op basis daarvan kan hij je uitstekend van fiscaal advies voorzien. De boekhouder uit Eersel heeft altijd het beste met je voor. Huurt u hem in, dan doet hij er bijvoorbeeld alles aan om jou zo weinig mogelijk belasting te betalen. Ook als het gaat om de te lopen koers van je bedrijf voorziet hij je graag van advies.

Debiteuren- en crediteurenbeheer

Woon je in Eersel en kost het beheren van je debiteuren- en crediteurenbestand je als zzp’er teveel tijd? Of weet je van jezelf dat je geen administratief talent bent? Neem dan contact op met de boekhouder in Eersel van Offertemeester. Hij neemt de zorg over je debiteuren en crediteuren graag van je over. Door zijn ervaring kun je ervan op aan dat dit foutloos gebeurt. Dat is maar goed ook, want dit bespaart je een hoop tijd en onnodige kosten. Betalen je debiteuren op tijd, dan hoef je geen onnodige energie in ze te steken. En betaal je zelf je crediteuren op tijd, dan voorkom je incassokosten. Een fluitje van een cent voor onze boekhouder uit Eersel.

Naast boekhouders in Eersel kan je ook bij ons terecht voor offertes van: