"Een goede boekhouder kost niks."Boekhouding

Bel 088 11 55 605

Ma - Vr van 9.00 tot 17.00

WhatsApp 06 486 964 50

Ma - Vr van 9.00 tot 17.00

Boekhouding

Heb je een bedrijf of ben je ZZP’er? Dan weet je dat je er niet aan kunt ontkomen: je administratie bijhouden. Voor veel ondernemers is het een lastige bijkomstigheid. Ze hebben er geen tijd voor, of ze kijken er tegen op omdat ze er eigenlijk niet zo goed in zijn. Dat komt de kwaliteit van de boekhouding natuurlijk niet ten goede.

Herken je jezelf hierin? Overweeg dan eens een professionele boekhouder in te schakelen. Als je ZZP’er bent of slechts een klein bedrijf hebt voelt dit misschien als een stap te ver. “Een boekhouder is toch veel te duur? Dat is toch niets voor mij?” Natuurlijk, een boekhouder kost geld, maar aan de andere kant bespaart hij je ook een heleboel. Door zijn uitgebreide financiële kennis weet hij bijvoorbeeld als geen ander hoe de belastingregels het best in jouw voordeel kunnen werken.

Offertemeester heeft een groot netwerk van professionele boekhouders. Door onze landelijke dekking is er altijd een voordelig geprijsde boekhouder bij jou in de buurt. Maak het je dus een stuk makkelijker en schakel een boekhouder in via Offertemeester.

Klik op de landkaart voor boekhouders in jouw regio

Hoogste Kwaliteit

Voordelige Tarieven

Landelijk Netwerk

Integere Professionals

Boekhouder offertes via Offertemeester Gijs

Op zoek naar een boekhouder bij jou in de buurt? Een ervaren boekhouder die alle administratieve werkzaamheden van je overneemt? Vraag dan via het formulier hiernaast offertes aan van gekwalificeerde boekhouders uit jouw regio en profiteer van de voordelen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boekhouding

De boekhouders van Offertemeester doen onder andere het volgende:

Fiscaal advies geven

Je omzetbelasting

Opstellen van jaarrekening

Vennootschapsbelasting

Werkzaamheden van een boekhouder

Een boekhouder van Offertemeester kan je helpen met de volgende zaken:

  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Jaarrekening
  • Fiscaal advies
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer

Omzetbelasting

Een boekhouder kan jou als ondernemer goed helpen bij de aangifte van de omzetbelasting, ook wel de btw-aangifte genoemd. Btw is een afkorting voor belasting toegevoegde waarde. Is je onderneming btw-plichtig, dan dien je btw heffen over de omzet die je draait. Het totale btw-bedrag dat je in een jaar hebt ontvangen moet je jaarlijks afdragen aan de Belastingdienst. Je kunt de btw-aangifte zelf doen, maar het is aan te raden om dit te laten doen door een boekhouder. Een professionele boekhouder heeft kennis over alle uitzonderingen en bijzondere situaties wat betreft omzetbelasting. Schakel je een boekhouder in via Offertemeester, dan weet je zeker dat je aangifte correct wordt opgestuurd.

Fiscaal advies

Een boekhouder van Offertemeester voorziet je graag van fiscaal advies. Met de kennis en adviezen van een professionele boekhouder doe je je bedrijf een enorm plezier. Zo informeert de boekhouder je over relevante fiscale regels en wetten en wijst hij je op alle belastingvoordelen die voor jou van toepassing zijn.

Jaarrekening

Wil je een jaarrekening laten opstellen, dan is een boekhouder van Offertemeester de juiste persoon. Een jaarrekening is de manier om de financiële situatie van je bedrijf overzichtelijk te krijgen. Het bestaat doorgaans uit een balans en een winst- en verliesrekening. Bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen over je bedrijf is het uitermate handig om over een correcte jaarrekening te beschikken. Een boekhouder helpt je hier graag bij.

Inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

De boekhouders van Offertemeester helpen jou of jouw bedrijfje graag bij de aangifte van de inkomstenbelasting of de vennootschapsbelasting. Als ZZP’er betaal je elk jaar inkomstenbelasting. Dit dien je te betalen over je nettowinst, oftewel wat er overblijft als je je brutowinst vermindert met al je kostenposten. Een boekhouder weet alles van alle mogelijke aftrekposten en is bovendien op de hoogte van alle belastingregels. Zo bespaart hij je mogelijk een hoop geld. Heb je een BV of een NV, dan betaal je vennootschapsbelasting. Vennootschapsbelasting lijkt erg op inkomstenbelasting. Ook bij dit type belasting betaal je een bedrag over de nettowinst. De boekhouders van Offertemeester kunnen je hierbij ondersteunen en je bedrijf een hoop werk uit handen nemen. Bovendien doen ze het voordelig en accuraat.

Debiteuren- en crediteurenbeheer

Onze boekhouders beheren ook graag je debiteuren- en crediteurenadministratie. Het is belangrijk dat deze op orde zijn, want te laat betalen of te laat betaald worden kost je geld. Bovendien is het voor het imago van je bedrijf essentieel dat je administratie op orde is. Met één van de boekhouders van Offertemeester ben je er zeker van dat dit goed gebeurt.

Boekhouder offertes
Boekhouder

Wat zijn de voordelen van online boekhouden?

In tegenstelling tot vroeger, staat tegenwoordig bij het boekhouden niet meer gelijk aan door een stapel papieren graven. Online boekhoudprogramma’s geven je binnen mum van tijd een duidelijk overzicht van jouw persoonlijke of zakelijke financiële situatie. Het enige wat jij hoeft te doen is regelmatig het programma updaten met recente gegevens. Alleen al op het…

Lees verder
Boekhouder

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Vaak komt het voor dat een boekhouder en een account in één adem worden genoemd. Echter zit er een verschil tussen deze beroepen. Zo heeft een boekhouder hele andere werkzaamheden dan een accountant. Wat doet een boekhouder wel en een accountant niet? Wij zetten het voor je op een rijtje. Uitvoering vs. controle Voor het…

Lees verder
Boekhouder

Waar moet je als ondernemer rekening mee houden als je gaat trouwen?

Is je partner voor jou op de knieën gegaan? Of heb je zelf alle moed verzameld om je grote liefde ten huwelijk te vragen? En is er in beide gevallen een ‘ja’ als antwoord gegeven? Gefeliciteerd! Tijd om het grote feest te plannen. Maar vergeet in dit geval niet om ook de nodige zaken te…

Lees verder
Boekhouder

Wat is de beste planning voor je belastingaangifte?

Een boekhouder helpt particulieren en ondernemers orde te houden in de administratie. De belastingaangifte is daar een belangrijk onderdeel van. Is de periode rondom deze aangifte altijd stressvol, omdat je vaak te laat begint met het verzamelen van alle informatie en op het laatste moment nog een afspraak wilt maken bij de boekhouder? Onze boekhouders…

Lees verder
Boekhouder

Waar moet je volgens een boekhouder op letten bij een eigen webshop?

Je kunt er voor kiezen om naast je huidige baan een eigen webshop te beginnen in bijvoorbeeld sieraden of zelfgemaakt producten. Dan is er al genoeg om rekening mee te houden. Werkt de website optimaal? Trekt het product zelf genoeg kopers aan? Hoe kom ik aan mijn klanten? Daarnaast is er op financieel gebied genoeg…

Lees verder