Jouw belastingadviseur in Sint-Annaparochie

Belastingadviseur

1. Vraag een offerte aan bij belastingadviseurs
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen van belastingadviseurs
(binnen 24 uur)

3. Kies het beste voorstel uit Sint-Annaparochie
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(de adviezen komen er aan)

Belastingadviseur Sint-Annaparochie

Ben je bezig met het invullen van je belastingaangiftes maar kom je er niet uit? Overweeg dan eens om gebruik te maken van professioneel belastingadvies. Woon je of heb je een bedrijf in Sint-Annaparochie? Offertemeester regelt voor jou graag een vakkundige belastingadviseur uit Sint-Annaparochie.

Hulp bij belastingaangiftes

Een belastingadviseur is jou op allerlei verschillende manieren van dienst. Ten eerste verleent hij graag hulp bij het invullen van je belastingaangiftes. Als particulier dien je ieder jaar inkomstenbelasting af te dragen aan de Belastingdienst. Veel Nederlanders blijven dit elk jaar maar uitstellen. Ze hebben er vaak geen zin in, geen tijd voor of vinden het simpelweg een moeilijke klus. In deze situaties komt belastingadvies in Sint-Annaparochie van pas. Een belastingadviseur van Offertemeester is scherp geprijsd en levert je door zijn kennis in principe meer geld op dan dat je aan hem kwijt bent.

Belastingadviseur voor ondernemers

Ook als ondernemer heb je baat bij belastingadvies. Afhankelijk van je rechtsvorm betaal je als ondernemer inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Bovendien moet je omzetbelasting afdragen over de winst die je maakt. Als drukbezet ondernemer haalt een belastingadviseur heel wat gewicht van je schouders. Terwijl hij je belastingaangiftes invult, kun jij lekker bezig met je normale werkzaamheden.

Bij Offertemeester vind je het beste belastingadvies in Sint-Annaparochie. Vul ons contactformulier in en ontvang vrijblijvend offertes van de beste belastingadviseurs in de omgeving van Sint-Annaparochie. Een belastingadviseur van Offertemeester maakt het namelijk wél leuker.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente belastingadviezen in de regio

Belastingafdracht minimaliseren

Advies over slim investeren

Belastingvoordelen personeel

Advies sociaal ondernemen

Soorten belastingadvies in Sint-Annaparochie

Onze belastingadviseur uit Sint-Annaparochie adviseert je graag over:

  • de aangifte van de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting
  • de aangifte van de omzetbelasting
  • alle andere zaken waarmee belasting gemoeid is

Belastingadvies over inkomstenbelasting

Elke Nederlander moet jaarlijks belasting betalen over zijn inkomen. Heb je een eenmanszaak, dan betaal je inkomstenbelasting over je winst. Ben je woonachtig in Sint-Annaparochie en wil je hier graag professionele hulp bij? Offertemeester heeft voor jou een vakkundige belastingadviseur uit Sint-Annaparochie. Het invullen van een belastingaangifte is voor hem routine: hij doet het veel sneller dan je het zelf zou kunnen doen. Bovendien is de belastingadviseur veel beter op de hoogte van de nieuwste regelingen wat betreft belastingen. Op deze manier wordt je belastingaangifte zo goed mogelijk ingevuld. Belastingdienst blij, je portemonnee blij. Want met behulp van belastingadvies kun je waarschijnlijk meer besparen op je aangifte dan je denkt.

bedrijfscoach

Groothandel in Veenwouden

Elk jaar zitten we weer met de vraag wat we met de winst moeten doen. Investeren of oppotten en veel belasting betalen? Na wat gesprekken met de belastingadviseur kwamen we er snel uit.

  • B. de Laar - CEO

Schoonmaakbedrijf in West-Terschelling

Wij hebben van nature een hoog verloop bij het personeel. Om dat de optimaliseren hebben we een belastingadviseur benaderd en alles voorgelegd. Er bleek erg veel ruimte voor verbetering.

  • J. Zus - Regiomanager

Marketingbureau Wolvega

Na een onstuimige groei was de vraag hoe we verder moesten. Als VOF, BV, NV of eenmanszaak blijven? Na gespar en berekeningen kwam er een duidelijk antwoord naar voren.

  • K. van Loppersum - Marketing director

Belastingadvies voor ZZP’ers

Dit geldt zeker als je ZZP’er bent. Maak je gebruik van belastingadvies, dan ontdek je al gauw het verbazingwekkende aantal aan aftrekposten die voor jou van toepassing zijn. De zelfstandigenaftrek, de MKB-winstvrijstelling, de verschillende heffingskortingen; de belastingadviseur zorgt ervoor dat je zo weinig mogelijk van je winst hoeft af te dragen. Daarom is een keuze voor belastingadvies in Sint-Annaparochie een keuze voor je eigen portemonnee.

Belastingadvies over vennootschapsbelasting

Heb je een bedrijf dat gevestigd is in Sint-Annaparochie? Onze belastingadviseur uit Sint-Annaparochie helpt je dan graag bij de aangifte van de vennootschapsbelasting. Vennootschapsbelasting betaal je ieder jaar over de winst die je maakt met je bedrijf. Hoe meer winst je maakt, hoe meer de Belastingdienst daar van wil hebben. Als eigenaar van een Bv, Nv of een stichting of vereniging met een winstoogmerk betaal je zo’n twintig procent belasting over je winst. Ligt je winst boven de 200.000 euro per jaar, dan wordt dit zelfs 25 procent. De belastingadviseur uit Sint-Annaparochie helpt je graag om de aangifte correct in te vullen. Bovendien werkt zijn ruime kennis van de talloze mogelijke aftrekposten in jouw voordeel. Wie wil er nou niet zoveel mogelijk besparen op zijn belastingaangifte?

Loonbelasting

Naast belastingadvies over vennootschapsbelasting kan de belastingadviseur van Offertemeester je ook adviseren over loonbelasting. Dit is een belasting die wordt geheven over het loon van je werknemers. Heb je vragen over zaken als loonheffingen en de werkkostenregeling? Kies dan voor belastingadvies in Sint-Annaparochie van Offertemeester.

Belastingadvies over omzetbelasting

Ook op de omzetbelasting kun je besparen, als je maar weet hoe. Weet je dat niet, dan biedt de belastingadviseur uit Sint-Annaparochie van Offertemeester de helpende hand. Hij weet alles over btw en deelt die kennis graag met jou. Als ZZP’er of eigenaar van een bedrijf(je) dien je eens per kwartaal (al kan dit verschillen) belasting te betalen over de omzet die je draait. Hoeveel dit is hangt af van wat voor producten of diensten je afzet. Over sommige producten, zoals voedingsmiddelen en geneesmiddelen, wordt een btw-tarief van slechts zes procent gerekend. Het tarief van 21 procent is echter gangbaarder voor de meeste ondernemers.

Advies bij ingewikkelde gevallen

Het kan ook zijn dat je als eigenaar van een bedrijf te maken hebt met meerdere btw-tarieven. In zulke wat ingewikkeldere gevallen is het handig om terug te kunnen vallen op belastingadvies. De belastingadviseur verzorgt graag je omzetbelastingaangifte als je er zelf niet uitkomt. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor wanneer je ook zaken doet op internationaal niveau. Het kan zijn dat je dan te maken krijgt met belastingregels van de EU. Deze kunnen behoorlijk verschillen of zelfs haaks staan op de Nederlandse regelgeving. De belastingadviseur uit Sint-Annaparochie heeft dit zo voor je uitgezocht. Hij verzorgt belastingadvies op hoog niveau zodat je de aangifte van de omzetbelasting altijd zo correct en voordelig mogelijk opstuurt.

Overig belastingadvies

Heb je nog andere vragen over belastingen? De belastingadviseur uit Sint-Annaparochie beantwoordt al je vragen over zaken waarmee belasting gemoeid is. Voor particulieren biedt Offertemeester bijvoorbeeld belastingadvies over hypotheken, pensioenen, erfenissen en huwelijken. Belasting komt vaker om de hoek kijken dan je denkt, dus als je er geen verstand van hebt is het raadplegen van een belastingadviseur een aanrader.

Meedenken over je toekomst

Dit is ook het geval als je een eigen bedrijf hebt. Het is aan te raden om al je grote toekomstplannen voor te leggen aan de belastingadviseur van Offertemeester. Wil je bijvoorbeeld een vestiging openen in het buitenland of een ander bedrijf overnemen, dan krijg je met allerlei belastingtechnische factoren te maken. Belastingadvies in Sint-Annaparochie helpt je weloverwogen beslissingen te maken. Wees dus zeker niet te trots om te denken dat je ook wel zonder een belastingadviseur af kan. Belastingadvies in Sint-Annaparochie maakt je bedrijf sterker. Overtuigd? Neem dan gauw contact op met Offertemeester en maak kennis met de belastingadviseur uit Sint-Annaparochie.

Naast belastingadvies in Sint-Annaparochie kan je ook bij ons terecht voor offertes van: