Jouw bedrijfscoach in Veldhoven

bedrijfscoaching Veldhoven

1. Vraag een offerte aan bij bedrijfscoaches
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen van coaches
(binnen 24 uur)

3. Kies het beste voorstel uit Veldhoven
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(de bedrijfscoach staat je bij)

Bedrijfscoach Veldhoven

Streef jij met jouw bedrijf in Veldhoven altijd het hoogst haalbare na? Dan weet je dat een goede sfeer en dynamiek op de werkvloer enorm belangrijk is. Werknemers moeten goed met elkaar om kunnen gaan, elkaar stimuleren in wat ze doen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Is dit niet het geval, dan schaadt dat jouw bedrijf. Heb jij het idee dat je afdeling wel een nieuwe impuls kan gebruiken? Kies dan voor bedrijfscoaching in Veldhoven.

De bedrijfscoach is er voor iedereen

Bedrijfscoaching is er binnen een bedrijf voor iedereen. Een bedrijfscoach is je op individueel niveau van dienst, of je nou leidinggevende of een gewone werknemer bent, of gaat op grotere schaal aan de slag om de samenwerking binnen een groep werknemers te verbeteren. Bij Offertemeester vind je gemakkelijk een bedrijfscoach naar jouw smaak. Door ons uitgebreide landelijke netwerk van coaches is er altijd een bedrijfscoach beschikbaar in de buurt van Veldhoven. Via Offertemeester kun je eenvoudig offertes vergelijken en zo een voordelige keuze maken. Waar wacht je dus nog op? Bedrijfscoaching in Veldhoven helpt ieder bedrijf een stap vooruit.

Schakel de bedrijfscoach uit Veldhoven in wanneer:

  • Werknemers niet lekker in hun vel zitten
  • Werknemers niet meer gemotiveerd zijn
  • Er op je afdeling niet goed samengewerkt wordt
  • De communicatie op je afdeling stroef verloopt
  • Je twijfelt aan je leidinggevende capaciteiten

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente bedrijfscoaching projecten in de regio

Werknemersvoldoening

Winstoptimalisatie

Verbetering samenwerking

Communicatieverbetering

Waarom kiezen voor bedrijfscoaching in Veldhoven?

Onze bedrijfscoach uit Veldhoven komt in veel verschillende gevallen van pas bij jouw bedrijf. Zowel voor werkgevers als voor werknemers verleent de bedrijfscoach graag zijn diensten. Iedere werknemer heeft wel wat problemen, zorgen of irritaties op zijn of haar werk. Dit kan van alles zijn: van privéproblemen die invloed hebben op je functioneren, ontevredenheid over de inhoud van je baan, irritaties over hoe er met elkaar om wordt gegaan op de werkvloer en te hoge werkdruk tot een gebrek aan doorgroeimogelijkheden binnen je baan.
Ook tussen jou en je leidinggevende kunnen er strubbelingen ontstaan waarbij bedrijfscoaching van pas komt. Als je merkt dat de communicatie tussen jou en je leidinggevende stroef verloopt of als jullie elkaar simpelweg niet mogen kan dat een grote last voor je zijn. Bij de bedrijfscoach uit Veldhoven kun je in vertrouwen je verhaal kwijt, zowel individueel bij de bedrijfscoach als met je leidinggevende erbij.

Coaching voor leidinggevenden

Ook leidinggevenden of bestuurders hebben baat bij bedrijfscoaching. De bedrijfscoach uit Veldhoven kan hen bijvoorbeeld coaching geven in hoe ze beter leiding geven. Leidinggevenden moeten people managers zijn, maar dat vinden ze lang niet altijd makkelijk. Bedrijfscoaching helpt hen om hun vaardigheden op dat gebied te verbeteren. Ben jij werknemer of werkgever en herken jij één of meerdere van de hierboven beschreven situaties? Kies dan voor bedrijfscoaching in Veldhoven via Offertemeester.

bedrijfscoach

ICT bedrijf in Vlijmen

We hadden erg veel moeite om de processen in ons bedrijf te stroomlijnen. We groeien als kool, maar de basis is nog alsof we op zolder met z'n tweeen zitten. Onze bedrijfscoach heeft orde gebracht en daardoor de effectiviteit enorm verhoogd.

  • J. de Leeuw - Business Strateeg

Advocatenkantoor in Vught

Wij weten alles van de wet, maar niet van een team aansturen. Daar zagen wij tijdens een stagnatie van de groei het knelpunt in. Onze bedrijfscoach deelde dat inzicht en heeft binnen een halfjaar alles vlotgetrokken en handvatten gegeven voor de toekomst.

  • T. van Bunniken - Advocaat

Veehandelaar in Waalre

Onze branche lijkt misschien niet vooruitstrevend en voor een deel klopt dat. Maar we zaten met meerdere uitdagingen waar we zelf niet uitkwamen. Door goed overleg en een scherp analytisch vermogen van de coach hebben we stappen gezet en al meerdere uitdagingen het hoofd geboden.

  • A. van Buuren - Chief Restructuring Officer

Werkwijze van bedrijfscoach uit Veldhoven

Heb jij voor je onderneming bedrijfscoaching in Veldhoven ingeschakeld? Dan komt de bedrijfscoach eerst bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin maakt hij samen met jou en eventueel enkele van je werknemers een plan van aanpak en worden er doelen gesteld die je hoopt te bereiken met de bedrijfscoaching. Vervolgens vinden er zowel individuele als teamsessies plaats.

Coaching op persoonlijk niveau

Tijdens de individuele gesprekken zal je merken dat de bedrijfscoach uit Veldhoven altijd open, eerlijk en vooral onafhankelijk de dialoog aangaat. Zo kun je met een gerust hart alles kwijt wat je dwars zit op je werk. De bedrijfscoach houdt je tijdens de sessies een spiegel voor, want als je een probleem op wilt lossen moet je ook vooral naar jezelf kijken. Daarom stimuleert bedrijfscoaching je om te werken aan je probleemoplossend vermogen. Ook helpt de bedrijfscoach je om te werken aan je doelen en de competenties die daarbij horen. Dit alles vanuit de gedachte: hoe gelukkiger de werknemer, hoe beter hij zal functioneren. Bedrijfscoaching is er dus altijd op gericht om iemands passie voor zijn of haar werk aan te wakkeren. Dat is niet alleen goed voor werknemers, maar ook voor de baas.

Beter leren samenwerken

Om de samenwerking binnen een (afdeling van een) bedrijf te verbeteren bedenkt de bedrijfscoach uit Veldhoven specifieke workshops. Deze zijn er onder andere op gericht om werknemers te laten beseffen wat ze vinden dat beter kan op de werkvloer. Ook kunnen ze simpelweg bedoeld zijn om elkaar beter te leren kennen en begrijpen. Hoe meer begrip collega’s voor elkaar hebben, hoe minder problemen ze zullen ondervinden wanneer ze samen moeten werken. De bedrijfscoach leidt de sessies altijd op een positieve en stimulerende manier om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Wil jij deze werkwijzen ook ervaren? Regel dan bedrijfscoaching in Veldhoven via Offertemeester.

Wat bedrijfscoaching in Veldhoven je oplevert

Voordat je onze bedrijfscoach uit Veldhoven inhuurt wil je natuurlijk weten of het de investering wel waard is. Want wat voor tastbare resultaten levert bedrijfscoaching nou op? Dit hangt natuurlijk allemaal af van de doelen die je vooraf hebt gesteld. In elk geval resulteert bedrijfscoaching in vrijwel alle gevallen in meer acceptatie en betere samenwerking op de werkvloer.

Verhoogde efficiëntie

Op individueel niveau kan een bedrijfscoach er voor zorgen dat werknemers beter in hun vel komen te zitten. Hij lost problemen met ze op, verhoogt hun zelfvertrouwen, stimuleert hun verantwoordelijkheidsgevoel en wakkert de passie voor hun werk aan. Ook kan hij leidinggevenden leren hoe ze hun werknemers beter managen. Op teamniveau leidt geslaagde bedrijfscoaching tot betere communicatie en een betere manier van samenwerken. Voor een bedrijf is dit natuurlijk al genoeg reden om voor bedrijfscoaching te kiezen. Hoe efficiënter er immers wordt gewerkt, hoe meer winst er wordt behaald. Bovendien melden gelukkige werknemers zich minder gauw ziek.
Kortom, bedrijfscoaching kan allerlei goede dingen opleveren voor je bedrijf. Bovenal geeft het je bedrijf of je afdeling een nieuwe impuls waardoor de werksfeer flink verbetert. Heb jij een bedrijf in de buurt van Veldhoven? Doe je bedrijf dan een plezier en ga in zee met de bedrijfscoach van Offertemeester.

Naast bedrijfscoaching in Veldhoven kan je ook bij ons terecht voor offertes van: